Nosturitarvike
Perävaunut
Henkilönostimet
Nostimien lisävarusteet
Huoltoautokalusteet
Lumiaurat
NOSTURITARVIKE.FI
SOITA MEILLE! 040-9119855
Autoalustaiset
Tela-alustaiset
Autoalustaiset

Autoalustaiset henkilönostimet koostuvat kolmesta erityyppisestä laitteesta. Nostimen valmistaja on italialainen Easy Lift s.r.l. joka on vuodesta 2005 valmistanut korkealuokkaisia henkilönostimia. Tuotteet ovat CE-hyväksyttyjä ja täyttävät TÜV- ja SA-certifioinnit.
Umpipakettiautoon/kuorma-autoon asennettavasta Easy-Lift EV-sarjan henkilönostimesta, ET-sarjan teleskooppipuomisesta nostimesta ja EZ-sarjan taittopuomisesta henkilönostimesta.
Suomen autoverolain takia Suomeen myytävät laitteet asennetaan yli 3,5 tonnin kuorma-auton alustalle. Etuna esimerkikis 4500kg alustoissa on se että niihin jää kantavuutta noin 1 tonni nostimen asennuksen jälkeen. Tämä mahdollistaa varusteiden ja tarvikkeiden kuljettamisen samalla ajoneuvolla. Laitteet voidaan rekisteröidä myös työkoneeksi mutta tällöin kantavuutta ei voi käytössä hyödyntää. Ajoneuvonosturi on mahdollista saada myös max 3500kg pakettiautona mutta silloin siitä täytyy maksaa täysi ajoneuvovero.

 
Easy L
ift EV-sarja henkilönostin
EV mallisarjassa on kaksi mallia EV125 ja EV150. Työskentely korkeudet 12,5 ja 14,8 metriä. Sivu-ulottuma molemissa 8,0metriä. Korikuorma max 200kg. Kääntö 360-astetta (ei jatkuva)
Alustana Iveco Daily Van 50C15 H2 Tai Mercedes-Benz Sprinter malli.ET-SARJA TELESKOOPPIPUOMI henkilönostin
 ET valikoima koostuu neljästä teleskooppipuomi mallista työskentely korkeudet 14-21 m. Sivu-ulottumat 8-12 m.
ET180 on valmistajan eniten myyty malli, johtuen sen erinomaisista ominaisuuksista. Laite on asennettu kuorma-auton alustalle, ja muualla Euroopassa se toimitetaan pakettiautona.Yhdistelmän vakavuus riittää vakiovarusteisena 12 m:n sivu-ulottumaan, joka tässä kokoluokassa on harvinaisen hyvä. Nostin on tyypitetty asennettavaksi pakettiauto ja kevytkuorma-auto alustoille, kuten Iveco, Nissan, Renault, Mitsubishi Canter, Mercedes-Benz, Volkswagen. Nostimet on suunniteltu ja rakennettu käytettäväksi myös pohjoismaiden rankoissa ilmasto-olosuhteissa.
Tärkeimmät ominaisuudet ovat rajoittamaton pääpuomin kierto 360 ° korikääntö 90 ° oikealle + 90 ° vasemmalle, sekä vakiona olevat varusteet kuten tuntimittari, vilkkumajakka, työkaluille 230 V läpivienti ja paineilman / veden läpivienti koriin, varustelaatikko runkoon, jalkojen aluslevyt kuljetustelineineen ja turvallisuus sarja (käsineet, vyöt, kypärät).
Suosittelemme tutustuttavaksi ET180 ja ET210 mallejamme, jotka ovat ylivoimaisia hinta/laatusuhteelta.EZ-SARJA TAITTUVAPUOMI henkilönostin
EZ mallisto koostuu kadesta taittuvapuomisesta nostimesta, joiden työskentely korkeus on 18-21 m,  vakiovarusteena,  220 V sähkömoottori, joka mahdollistaa laitteen käytön myös autonmoottorista riippumatta, ja pienen kokonsa ansiosta laitteet
ovat ketteriä kun toimitaan esimerkiksi historiallisissa keskustoissa, suljetuissa tiloissa ja asuinalueilla.
Katso valmistajan sivut: easy-lift.it 

NosturitarvikePerävaunutHenkilönostimetNostimien lisävarusteetHuoltoautokalusteetLumiaurat
MA-PE: 9.00-18.00, LA: 9-15 myynti@nosturitarvike.fi