Nosturitarvike
Perävaunut
Henkilönostimet
Nostimien lisävarusteet
Huoltoautokalusteet
Lumiaurat
NOSTURITARVIKE.FI
SOITA MEILLE! 040-9119855
UUTUUDET
Moduulit
Kaksoispohjat
Kattotelineet
Liukupohjat
Lastausrampit
Nostimet
Kuormansidonta
Tavaratilan lisälukitus
UUTUUDET
Autokalusteiden uusinta uutta:
autokalusteet
StoreVan uudistaa peruskomponenttejaan.

StoreVan uudisti mallistonsa. Uuden sukupolven myötä StoreVan autokalusteiden hyvä korroosionsietokyky ja kestävyys paranevat olennaisesti. Olennainen osa parannusta on autoteollisuuden käyttämä tekniikka, jossa galvanisoitu teräs käsitellään upottamalla yksittäiset kappaleet katodina akryylimaaliin. Tekniikan avulla saadaan korkeatasoinen pinta ja merkittävä korroosion sietokyky.

StoreVan on ainoa auto- ja teollisuuskalustevalmistaja maailmassa, joka käyttää tätä valmistustekniikkaa.

Uusi sukupolvi tuo mukanaan kevyemmät vetolaatikot, rakenne on kevyt, mutta samalla äärimäisen kestävä. Uusi innovatiivinen kiinnitystapa perustuu alumiinisiin kiinnityspalkkeihin. Kalusteiden painonpudotus kasvattaa ajoneuvojen hyötykantavuutta eli enemmän tarvikkeita tai työkaluja mukaan.

Uuden sukupolven StoreVan-mallistossa on myös yksityiskohtia ajateltu uudestaan, esimerkiksi vetolaatikoiden uudet kahvat pysäytystoiminnolla ja tarvittaessa lukkosylinterillä.

Tilankäytön optimointia parantavat uudelleen suunnitellut muoviset pientarvikelaatikot, joiden koko valikoima on kasvanut ja joissa on nerokas liukusysteemi.

Kauan toivottuna uutuutena on nyt saatavilla myös 90-astetta käännettävät moduulit liukuoville ja takaoville, jolloin laatikoille ja lokeroille pääsee helposti käsiksi nousematta autoon. Tämä vähentää autoon nousemisen tarvetta ja säästää jalkoja päivän aikana.
Uppomaalaus


StoreVan panostaa kestävään kehitykseen.

Store Van on käyttänyt nyt vuoden ajan ympäristöystävällistä ja kestävän kehityksen periaatteella tuotettua energiaa tuotannossaan.
Aurinkosähköjärjestelmä on asennettuna yrityksen 45.000 m² tuotantolaitoksen katolle. Aurinkosähköjärjestelmä sisältää 6140kpl Monikiteistä Pii panelia joiden tuotantoteho ja kestävuus on taattu 25 vuoden ajalle. Paneelien kokonaispinta-ala on 9824 m².

Aurinkosähköjärjestelmän edut ovat: Säästämme fossiilisia polttoaineita, energia on tuotettu puhtaasti ilman jätteitä, siirtohäviö poistuu kun sähkö käytetään suoraan tuotantoon, huoltotarve on olematon.
Numeroina Sähkön tuotanto tarkoittaa seuraavaa:
- Teoreettinen teho 1412.20 kWp;
- Teoreettinen vuosituotanto 1,657,800.00 kWh;
- Tuottaa 44% yrityksen vuosittaisesta sähköntarpeesta.StoreVan kattotelineisiin Kuljetusputki ruostumattomasta teräksestä
Sisähalkaisija: Ø160 mm. Pituudet: 2110 mm ja 3240 mm

Kattoteline


Väliseinä/tavaraverkko Citroen Berlingo/Fiat Doblo/Peugeot Partner/Opel Combo malleihin.
Tarkoitettu henkilömalleihin kuljettajan ja etumatkustajan suojaksi kun ajetaan penkit kaadettuna ja paljon tavaraa kyydissä. Helppo ja nopea kiinnittää/irroittaa. Suomalaista valmistetta. Maalattu mustaksi.

koiraverkko

Syksy 2011
Iloksemme voimme julkaista seuraavan turvallisuutta parantavan tuotemallistomme.

Merkittävät eurooppalaiset tutkimukset osoittavat että kuljetusalalla kevyen kuljetuskaluston onnettomuuksista 25% aiheutuu lastin liikkuminen. Lastin liikkuminen johtuu usein kuljetettavien kappaleiden hankalasta muodosta. Lastin sitominen on vaikeaa tai mahdotonta lastin muotojen tai painopisteen vuoksi.

Kevyellä kalustolla kuljetetaan usein työkaluja ja koneita sekä varaosia jotka on helppo sijoittaa ja kiinnittää tavaratilaan turvallisesti. Tutkimuksen mukaan kuitenkin 60%:ssa tapauksista kyydissä on ollut kuljetettavana lastia jota ei voitu kiinnittää turvallisesti johtuen lastin muodosta ja painosta. Tämä lasti on sijoitettu auton lattialle ja siitä on tullut ”miina” kuljettajan ja ajoneuvon turvallisuudelle.

Tähän tutkimukseen nojautuen StoreVan on suunnitellut ja kehitellyt uuden tuotelinjan parantamaan liikenneturvallisuutta ja helpottamaan kuorman oikeaoppista kiinnitystä.

Kysy lisää! Laitamme tästä lisää tarkempaa tietoa vasemmalla olevaan palkkiin kohtaan kuormansidonta.

Uutuutena 2011 kesältä kestävät rulokaappi ratkaisut tuotantoon. Huoltovapaat ovet saatavilla 200-900mm korkuisina. Kestävä patentoitu lamellirakenne. Saatavana myös lukkosylinterillä varustettuna.


Uutuutena 2011 keväältä StoreVan autokalusteet julkaisi:
Magneettilevyt auton työpisteeseen työkalujen säilyttämiseen.
Autokalusteet sisältävät myös valaisimet. LED valaisimet sisävalaistukseen. LED-valon etuna on vähäinen virrankulutus, pitkäkestoisuus ja valoteho. Saatavilla 600-1200-1800mm mittaisena. Nopea ja helppoasentaa. Kiinnitys klipsit ja 2000mm johtoa mukana, IP20, 12V.


Myös LED-nauhaa saatavilla 5000mm kelalla. IP65, 12V.

NosturitarvikePerävaunutHenkilönostimetNostimien lisävarusteetHuoltoautokalusteetLumiaurat
MA-PE: 9.00-18.00, LA: 9-15 myynti@nosturitarvike.fi