Nosturitarvike
Perävaunut
Henkilönostimet
Kappaletavaranostimet
Nostimien lisävarusteet
Vaihtolavalaitteet
Huoltoautokalusteet
Lumiaurat
MOVALUBE
Esittelykoneet ja Käytetyt laitteet
NOSTURITARVIKE.FI
SOITA MEILLE! 040-9119855
Taittopuomi mallit
Teleskooppipuomi mallit
Teleskooppitaittopuomi mallit
Vaihtolavalaitteet
Unilift logo
Unilift vaihtolavalaite on italialaisen B.O.B. Sistermi Idraulici S.p.a. yhtiön tuote. Yritys on toimialansa ensimmäinen yhtiö, joka on saavuttanut ISO9001:2000-sertifikaatin.
Unilift valmistaa vuotuisesti yli 1000 vaihtolavalaitetta. Pitkälle viedyn hyvän valmistustavan ja tuotekehityksen ansiosta voimme tarjota kevyttä, vahvaa, luotettavaa ja pitkäikäistä työkalua asiakkaillemme. Tehokas nostokyky tekee laitteesta toimivan työkaverin kaikissa olosuhteissa. Unilift koukkulaitteet valmistetan korkealuokkaisista materiaaleista kuten esimerkiksi WELDOX 700* - DOMEX 420 - DOMEX 690 kulutusteräksistä.
Unilift koukkulaite on turvallinen ja varmatoiminen ilman elektronisia osia. Turvatoiminnot kytkeytyvät hydraulisesti, myös alhaisilla hydrauliöljyvirtauksilla. Unilift koukkulaite on tämän vuoksi yksinkertainen turvavarusteiltaan ja virheiden syntyminen on lähes mahdotonta, koska manuaalisessa käyttökapulassa ei ole ylimääräisiä toimintoja. Vaihtolavalaitetta voidaan käyttää myös ajoneuvon ulkopuolelta.
Vahvan kaatoakselin ansiosta kippausvakaus saadaan erinomaiseksi.
Suuret ohjaavat rullat helpottavat vaihtolavan käsittelyä hankalissa olosuhteissa.
Unilift koukkulaitteen liukupuomin laakerointiin on kiinnitetty erityistä huomiota, mistä on hyötyä varsinkin raskaita lavoja käsiteltäessä.
Lukkoventtiilit ovat suoraan sylintereissä, mikä lisää käyttö- ja työturvallisuutta.
Lavan lukitus on suunniteltu toteutettavaksi joko sisä- tai ulkopuolisin lukoin. Lukitusjärjestelmä aktivoituu keskitetysti.

Asennuspiste: Korihuolto Moksi Oy: www.korihuoltomoksi.fi/
Jo 42 maassa toimivat maahantuojat ja heidän huoltopisteet ympäri maailmaa takaavat huoltopalvelujen ja varaosatoimitusten varmuuden asiakkaille.

Unilift koukkulaite esimerkkejä taittuvalla ja/tai teleskooppipuomilla.

Koukkulaite 3tVolvo unilift
Iveco koukkulaiteScania koukkulaite
Unilift koukkulaitteet
*
Domex ja Weldox ovat rakenneteräksiä. Esim. WELDOX 700 on rakenneteräslevy, jonka minimimyötöraja on 700 N/mm2. Se on tarkoitettu käytettäväksi sellaisiin sovellutuksiin, missä teräksen korkea lujuus mahdollistaa rakenteiden painonsäästön. Levyn kylmätaivutusominaisuudet ovat hyvät sekä hitsausominaisuudet erittäin hyvät. WELDOX 700:n iskusitkeys voidaan taata aina –60°C:een.

NosturitarvikePerävaunutHenkilönostimetKappaletavaranostimetNostimien lisävarusteetVaihtolavalaitteetHuoltoautokalusteetLumiauratMOVALUBEEsittelykoneet ja Käytetyt laitteet
MA-PE: 9.00-18.00, LA: 9-15 myynti@nosturitarvike.fi